Minimaliseren/Maximaliseren

SMART INDUSTRY BIJ VPT

Smart Industry is ťťn van de belangrijkste ontwikkelingen voor de komende jaren in de maakindustrie. Niet alleen in Nederland maar in de hele wereld. De veranderingen gaan snel en we worden als bedrijven gedwongen om competitief te blijven. Onze klanten verwachten kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen en laat dat nu net zijn waar VPT Versteeg goed in is.

Tegelijkertijd is er een technologische ontwikkeling gaande: de vierde industriŽle revolutie.
Deze revolutie kenmerkt zich door een verregaande digitalisering van de industrie. Smart Industry gaat over het versterken van de industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie (ICT) en technologische ontwikkelingen zodat industriŽle bedrijven efficiŽnter, flexibeler, kwalitatief beter en klantgerichter kunnen produceren.

Samen met onze partners zoals Isah en Datamex met hun ERP oplossingen, ISD Benelux m

et 3D CAD en PDM systemen en Wicam met hun CAM software zorgen we ervoor dat wij als VPT Versteeg zijnde voorop blijven lopen en de interne processen vlekkeloos laten verlopen. Koppelingen tussen programma’s als Isah, Hicad, Helios en Wicam en het introduceren van totale Shop Floor Control zijn hier enkele voorbeelden van. Met heldere communicatie tussen de verschillende partijen en met de focus op innovatie om uiteindelijk duurzame werkgelegenheid te creŽren.


Deelname aan Smart Industry Sessies vergroot tevens ons netwerk en zo kunnen we met andere bedrijven kennis delen en tot een perfecte ketensamenwerking komen. Samen op zoek naar gaan naar specifieke IT-oplossingen om zo verder onze processen te optimaliseren. Dat is onze focus voor de komende jaren!


Bekijk ook: Website Datamex

  VPT mag met trots de titel Smart Industry Ambassadeur voeren