Minimaliseren/Maximaliseren

Kwaliteiten en certificering


Kwaliteitsbeleid VPT Versteeg

VPT Versteeg is als toonaangevend leverancier van metalen gevelsystemen actief om enkel de beste kwaliteit te leveren. Onze definitie van kwaliteit is het voldoen aan de eisen van de opdrachtgevers, en waar mogelijk overtreffen. Niet alleen in het leveren van een topproduct, maar ook in het bieden van een sluitend advies op maat en goede service. Samen met onze partners werken we aan bouwen zonder opleverpunten. De tevredenheid van de afnemer is gedurende het gehele proces de voornaamste prioriteit.

De visie om in 2020 de positie van markleider te behalen is berust op de drang om het iedere dag weer beter te doen. Hierdoor is het constant verbeteren van kwaliteit voor VPT Versteeg geen opgave maar een vanzelfsprekendheid. Het is onze strategie om de bedrijfscontinuïteit te bewaken en een hogere klanttevredenheid te bewerkstelligen.

Door het hanteren van kwaliteitssystemen wordt iedereen verantwoordelijk gesteld voor het continu verbeteren van zijn of haar werkzaamheden en het behalen van kwaliteitsdoelstellingen. Deze worden opgesteld per functie, proces en afdeling. Hierbij hebben we oog voor de toekomst en de belangen van onze afnemers, medewerkers en partners. De betrokken- en gedrevenheid van onze medewerkers vormt de fundering voor het behalen van deze doelen.

CE markering
VPT Versteeg waarborgt dat alle constructies voldoen aan de door klant opgegeven specificaties en worden gefabriceerd volgends de eisen uit NEN 1090-1. Hierop geven we een CE verklaring af.

Laskwalificaties
De lassers van VPT Versteeg zijn gecertificeerd conform NEN-EN 9606. De lasprocessen zijn ingericht naar de eisen van ISO 3834-3. Daarmee waarborgen we een kwalitatief en gecontroleerd lasproces.

Certificaat AluEco
VPT Versteeg sluit zich aan bij de doelstellingen van AluEco. De stichting AluEco bevordert duurzaamheid. Zij zorgt in de gevelbouw voor o.a. het beheren van een marktconforme recycleketen. In deze recycleketen wordt hergebruik van aluminium door de aangesloten bedrijven gerealiseerd. Hierdoor wordt een hoogwaardig en duurzaam gebruik van dit metaal gegarandeerd. Daarnaast stimuleert AluEco het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen.
Bekijk hier het certificaat van VPT (januari 2017 - januari 2018)

VMRG
De panelen die VPT Versteeg levert aan VMRG-leden voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen.
Bekijk hier het certificaat (januari 2017 - januari 2018)