Minimaliseren/Maximaliseren

De Wandeling, Bilzen

  • Architect:

    Simoni Architecten & Architectuur Michel Janssen

  • Locatie:

    Bilzen

  • Regio:

    België


Omschrijving

De Wandeling in Bilzen uit 1880 heeft twee jaar restoratie achter de rug. Het gebouw is 1400 vierkante meter groot en 80 meter lang. VPT leverde 213 vierkante meter aluminium Art-Punch panelen, voorzien van een abstracte vertaling van een boomblad.

De aluminium draaipanelen, voorzien van mechaniek en sluiting om de ramen te kunnen wassen, hebben een speciale coatkleur welke perfect aansluit op de bestaande kleur van de ramen en deuren. De entree is voorzien van luifelbekleding aan zowel de buiten- als binnenzijde, wat een speciaal effect geeft. De Art-Punch panelen in combinatie met LED-verlichting maakt het in de avond tot een prachtig geheel.


Toepassingen

Geperforeerde gevel, Aluminium gevel.


Technologie

  • De Wandeling, Bilzen 1
  • De Wandeling, Bilzen 2
  • De Wandeling, Bilzen 3
  • De Wandeling, Bilzen 4
  • De Wandeling, Bilzen 5
  • De Wandeling, Bilzen 6
  • De Wandeling, Bilzen 7
  • De Wandeling, Bilzen 8
De Wandeling, Bilzen