Minimaliseren/Maximaliseren

D'un Centre De Formation, Gosselies

  • Architect:

    Jo Janssens

  • Locatie:

    Gosselies

  • Regio:

    BelgiŽ


Omschrijving

Kantoorpand D’un Centre de Formation is een nieuwbouwproject in Gosselies, met een omvang van circa 500 m2.

VPT heeft de engineering, hulpconstructie, aansluitdetails en de gevelbekleding in Cortenstaal gerealiseerd. De vlakke platen van Cortenstaal zijn zichtbaar geschroefd op de achterconstructie. Hierbij is extra aandacht gegeven aan de hoeken en kanten.

Alle gevels en deuren rondom het gebouw zijn bekleed met metaal. Het Cortenstaal zorgt voor een mooie combinatie met de rest van het gebouw, namelijk de ruwe, natuurlijke materialen, het groendak en het onbehandeld hout.


Toepassingen

Cortenstaal gevel.


Technologie

  • D'un Centre De Formation, Gosselies 1
  • D'un Centre De Formation, Gosselies 2
  • D'un Centre De Formation, Gosselies 3
  • D'un Centre De Formation, Gosselies 4
  • D'un Centre De Formation, Gosselies 5
  • D'un Centre De Formation, Gosselies 6
  • D'un Centre De Formation, Gosselies 7
  • D'un Centre De Formation, Gosselies 8
D'un Centre De Formation, Gosselies