Minimaliseren/Maximaliseren

Schouwburg De Kampanje, Den Helder

  • Architect:

    van Dongen – Koschuch

  • Locatie:

    Den Helder

  • Regio:

    Noord Nederland


Omschrijving

Het nieuwe theater in Den Helder is gevestigd in een oude hal van defensie. Na een grondige verbouwing is in oktober 2015 het theater officieel in gebruik genomen op de nieuwe locatie op Willemsoord.

VPT leverde 750 vierkante meter gevelbekleding van brons geanodiseerd aluminium, voorzien van Art-Punch perforatie. Tevens leverde VPT de bouwkundige bekleding welke uitgevoerd is in een geïsoleerd sandwich paneel. Deze toepassing zorgde voor voldoende isolatiewaarde en akoestiek.
In de avond is er een mooi lichteffect zichtbaar, wat zorgt voor een sfeervol theater.


Toepassingen

Geperforeerde gevel.


Technologie

  • Schouwburg De Kampanje, Den Helder 1
  • Schouwburg De Kampanje, Den Helder 2
  • Schouwburg De Kampanje, Den Helder 3
  • Schouwburg De Kampanje, Den Helder 4
  • Schouwburg De Kampanje, Den Helder 5
  • Schouwburg De Kampanje, Den Helder 6
  • Schouwburg De Kampanje, Den Helder 7
  • Schouwburg De Kampanje, Den Helder 8
Schouwburg De Kampanje, Den Helder