Minimaliseren/Maximaliseren

The Cube, Sint Lambrechts Woluwe

  • Architect:

    ARTY architectes SCS

  • Locatie:

    Sint Lambrechts Woluwe

  • Regio:

    BelgiŽ


Omschrijving

“The Cube” is een nieuwbouw in Sint-Lambrechts Woluwe (BelgiŽ), waar een dierenwinkel in gevestigd zit. Het is een mooi gebouw, met een gevel voorzien van aluminium beplating en strekmetaal, gerealiseerd door VPT. De uitdaging lag vooral bij de variŽteit aan detaillering van het gebouw.


Toepassingen

Gevelsysteem, Aluminium gevel.


Technologie

  • The Cube, Sint Lambrechts Woluwe 1
  • The Cube, Sint Lambrechts Woluwe 2
  • The Cube, Sint Lambrechts Woluwe 3
  • The Cube, Sint Lambrechts Woluwe 4
  • The Cube, Sint Lambrechts Woluwe 5
  • The Cube, Sint Lambrechts Woluwe 6
  • The Cube, Sint Lambrechts Woluwe 7
  • The Cube, Sint Lambrechts Woluwe 8
The Cube, Sint Lambrechts Woluwe