Minimaliseren/Maximaliseren

Maatwerkspecialist

Naast complete metalen gevel(cassette)systemen en paneelvormen levert VPT Versteeg ook andere plaatwerkproducten zoals geperforeerde panelen, waterslagen, dakranden, raamkaders, hekpanelen en andere afwerkingsprofielen. Met het moderne machinepark maakt VPT Versteeg maatwerkoplossingen


Vrijheid in vorm en materiaal

De materiaalkeuze bestaat uit: Aluminium, RVS, Cortenstaal of staal. De vormvrijheid van deze materialen is breed: geperforeerde patronen, het doordrukken van een plaat tot patroon, lasersnijden en radiuswalsen. Ook in oppervlaktebehandeling zijn er keuzemogelijkheden: poedercoaten, anodiseren of onbehandeld, zoals bij Cortenstaal en RVS.

VPT beperkt zich niet. De ruime combinatie van innovatieve bewerkingstechnieken en ervaring maakt het mogelijk aan de steeds verdergaande eisen van u, van de architect of van de opdrachtgever, te kunnen voldoen. Een volwaardige projectorganisatie denkt mee over het ontwerp, de materialen, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandelingmethode. Techniek, kwaliteit en continu´teit staan daarbij centraal.

Lees meer over projecten van VPT
Lees meer over materialen en technieken

VACATURES

VPT Versteeg is een plaatbewerkingsbedrijf met een stabiele positie als toeleverancier en projectorganisatie voor de bouw.

Op dit moment heeft VPT de volgende vacatures vacant:

* CAD engineer Meer

* Werkvoorbereider projecten Meer

Wij zijn ook altijd op zoek naar stagiairs of afstudeerders.