Minimaliseren/Maximaliseren

Coaterij

VPT Versteeg verzorgt in eigen huis de oppervlaktebehandeling van de gevelsystemen door middel van poedercoaten in de eigen coaterij, de modernste van Europa.

De kwalitatief hoogwaardige gevelpanelen worden op maat gemaakt naar wens van architect of opdrachtgever. In de nieuwe coaterij krijgen deze de finishing touch. De meerlaags coating geeft een zeer fraai uiterlijk en een jarenlange levensduur. Met deze hypermoderne eigen coaterij heeft VPT alles in eigen hand rond de productie van gevelsystemen. Met optimaal aandacht voor kwaliteit, afwerking, levertijden, het montage gereed maken en de eindcontrole.

De coatinstallatie bestaat uit één lang railsysteem van 1.100 m1 lengte waaraan de te behandelen producten verschillende fases doorlopen totdat ze het stadium van eindproduct hebben bereikt.
Kijk hiernaast voor informatie over de verschillende materialen, kleuren en milieu. Ook kun je een wandeling maken door de coaterij, Klik op de Virtuele tour.

Vanwege een optimale kwaliteitsbeheersing en het gebruik van kwaliteitspoedercoating, zijn wij in het bezit van de ‘Akzo Approved Applicator’.

Bekijk ze hieronder.

Approved applicator 1

Approved applicator 2

Approved applicator 3