Terug naar overzicht
Architect

01-10 Architecten BV

Locatie / Regio

Poortugaal, Midden Nederland

Technologieën

Perforeren 3D elementen

Toepassingen

Gevel

Omschrijving van het project

Het doel van het ontwerp: een bijzonder woongebouw voor langdurig verblijf in een campus omgeving. En dat is gelukt!

De goudkleurige aluminium gevelbekleding is echt dé eyecatcher van het Antes Kliniek. Het gebouw is rondom bekleed met geperforeerde panelen met een patroon en ronde 3D vormen. De kleur goud past goed in het neutrale en natuurlijk ontwerp. 

Uitvoering:

  • Gevelsysteem: VPT gevelsysteem speciaal voor het werk ontwikkeld
  • Hoeveelheid: ca. 370 m2 gevelbekleding en 1100 m1 zetwerken
  • Materiaal: gevelbekleding in aluminium voorzien van poedercoating en perforatie

Benieuwd of we voor u iets kunnen betekenen?
 

Wij verwijzen u graag naar onze privacypagina voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Vergelijkbare Projecten

Industrieterrein Bakkersdam no. 6609
Bakkersdam 3, 5256 PK Heusden
Cookie Policy

VPT Versteeg gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar vptversteeg.nl/cookies. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u VPT Versteeg toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen