Terug naar overzicht
Architect

De Zwarte Hond

Locatie / Regio

Hellevoetsluis, Zuid Nederland

Technologieën

Lasersnijden BIM

Toepassingen

Gevel Blind gevelsysteem

Omschrijving van het project

Het nieuwe Kindcentrum in Hellevoetsluis is een BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouwd). De Cortenstalen gevelbekleding past uitstekend in het duurzame plaatje. 

Een gevel met cortenstaal geeft een robuust uiterlijk. Daarnaast is het ook nog duurzaam omdat het van natuurlijk materiaal is gemaakt en lang mee gaat door zijn stevigheid. Dat past helemaal in het plaatje zoals de architect voor ogen had. 

De cortenstalen gevel is een echte blikvanger in de woonwijk van Hellevoetsluis. De grote roestige uiterlijk, daar kun je niet omheen en is het bekijken zeker waard. Kijk goed naar het gebouw en zie dat de raamkaders het ontwerp hebben van bootramen. De vinnen rondom het gebouw geven een extra dimensie aan het project.

Uitvoering:

  • Gevelsysteem: VPT gevelsysteem speciaal voor het werk ontwikkeld
  • Hoeveelheid: ca. 1400 m2 gevelbekleding 
  • Materiaal: gevelbekleding in cortenstaal

Benieuwd of we voor u iets kunnen betekenen?
 

Wij verwijzen u graag naar onze privacypagina voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Vergelijkbare Projecten

Industrieterrein Bakkersdam no. 6609
Bakkersdam 3, 5256 PK Heusden
Cookie Policy

VPT Versteeg gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar vptversteeg.nl/cookies. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u VPT Versteeg toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen