Werken bij VPT

Toe aan een uitdaging?

Ben je toe aan persoonlijke ontwikkeling in een dynamische omgeving van techniek? Heb je genoeg van het werken in hokjes?

Dan zijn we op zoek naar jou!

VPT Versteeg is ambitieus en heeft creativiteit als één van haar kernwaarden. We hebben onszelf als doel gesteld om een inspirerende werkplek te leveren als werkgever en persoonlijke ontwikkeling vormt daarbij de basis voor onze succesformule.

De VPT-collega’s hebben een aantal kenmerken gemeen. Je kan ook de vraag stellen: wat maakt die collega een echte VPT-er? Een echte VPT-er bezit de volgende competenties: durf, betrokkenheid, inzet, collegialiteit en flexibiliteit.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf als (potentiële) collega herkent in onze missie, visie en kernwaarden (creativiteit, kwaliteit en passie).

Meer over onze missie visie kernwaarden

We zijn niet alleen op zoek naar kandidaten met de juiste papieren, maar juist naar mensen die graag willen meewerken aan het succes van VPT. Heb je niet het papiertje dat hoort bij een gevraagde functie, maar wil je graag bij ons komen werken, neem dan contact op, via personeelszaken@vptversteeg.nl 

Werken bij pagina Groepsfoto VPT web
Industrieterrein Bakkersdam no. 6609
Bakkersdam 3, 5256 PK Heusden