Over VPT

Maatwerkspecialist

Naast complete metalen gevelcassettesystemen levert VPT Versteeg ook andere plaatwerkproducten zoals geperforeerde panelen, waterslagen, dakranden, raamkaders, hekpanelen en andere afwerkingsprofielen.

Met het moderne machinepark realiseert VPT Versteeg maatwerkoplossingen.

Vrijheid in vorm en materiaal

De materiaalkeuze bestaat uit: Aluminium, RVS, Cortenstaal of staal. De vormvrijheid van deze materialen is breed: geperforeerde patronen, het doordrukken van een plaat tot patroon, lasersnijden en radiuswalsen. Ook in oppervlaktebehandeling zijn er keuzemogelijkheden: poedercoaten, anodiseren of onbehandeld, zoals bij Cortenstaal en RVS.

De onderdelen die niet zichtbaar zijn vormen een onderdeel van het pakket, zoals ophang- en draagconstructies, isolatie e.d. Evenals de integrale onderdelen zoals LED verlichting en solar, welke wij in het systeem verwerken.

VPT beperkt zich niet. De ruime combinatie van innovatieve bewerkingstechnieken en ervaring maakt het mogelijk aan de steeds verdergaande eisen van u, van de architect of van de opdrachtgever, te kunnen voldoen. Een volwaardige projectorganisatie denkt enthousiast mee over het ontwerp, de materialen, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling. Techniek, kwaliteit en continuïteit staan daarbij centraal.

 

Overleg MT Egbert Marjolein Peter web
Industrieterrein Bakkersdam no. 6609
Bakkersdam 3, 5256 PK Heusden