Terug naar overzicht
Architect

KOW

Locatie / Regio

Vlaardingen, Midden Nederland

Technologieën

Lasersnijden

Toepassingen

Blind gevelsysteem

Omschrijving van het project

Een energieneutrale woon- en winkelcomplex in het Centrum van Vlaardingen.

Westwijk Centrum is een energieneutrale sporthal, winkel en appartementencomplex in Vlaardingen. Het complex heeft vier zijdes; aan de zuidzijde ligt de duurzame sporthal met geïntegreerde PV-Panelen.

VPT versteeg heeft voor dit project de aluminium gevelkaders mogen leveren en monteren. De donkere kleur van de kaders past mooi in het ontwerp zodat het gebouw één geheel is.

Uitvoering:

  • Gevelsysteem: VPT gevelsysteem speciaal voor het werk ontwikkeld
  • Hoeveelheid: ca. 350 m2 gevelbekleding
  • Materiaal: gevelbekleding in aluminium voorzien van poedercoating

Benieuwd of we voor u iets kunnen betekenen?
 

Wij verwijzen u graag naar onze privacypagina voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Vergelijkbare Projecten

Industrieterrein Bakkersdam no. 6609
Bakkersdam 3, 5256 PK Heusden
Cookie Policy

VPT Versteeg gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar vptversteeg.nl/cookies. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u VPT Versteeg toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen