Terug naar overzicht
Architect

Architectuur Michel Janssen

Locatie / Regio

Bilzen, België

Technologieën

Art-Punch ® LED Perforeren

Alle technologieën
Toepassingen

Gevel

Omschrijving van het project

De Wandeling in Bilzen uit 1880 heeft twee jaar restauratie achter de rug. Het moderne ontwerp sluit met zijn strakke vormen en industriële materialen naadloos aan op de bestaande bouw. 

Het gebouw is 1400 vierkante meter groot en 80 meter lang. VPT leverde 250 vierkante meter aluminium Art-Punch panelen, voorzien van een abstracte vertaling van een boomblad.

De aluminium draaipanelen, voorzien van mechaniek en sluiting om de ramen te kunnen wassen, hebben een speciale Cortenstaal-look coatkleur welke perfect aansluit op de bestaande kleur van de ramen en deuren. De entree is voorzien van luifelbekleding aan zowel de buiten- als binnenzijde, wat een speciaal effect geeft. De Art-Punch panelen in combinatie met LED-verlichting maakt het in de avond tot een prachtig geheel.

  • Gevelsysteem: VPT gevelcassettesysteem met patroonpanelen
  • Materiaal: 3mm aluminium
  • Bewerkingen: speciale perforatie
  • Overige integrale onderdelen: draaibare frames
  • Oppervlakte behandeling: 2-laags poedercoating in Cortenstaal

Benieuwd of we voor u iets kunnen betekenen?
 

Wij verwijzen u graag naar onze privacypagina voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Vergelijkbare Projecten

Industrieterrein Bakkersdam no. 6609
Bakkersdam 3, 5256 PK Heusden
Cookie Policy

VPT Versteeg gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar vptversteeg.nl/cookies. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u VPT Versteeg toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen