Terug naar overzicht
Architect

Gino Debruyne & Architecten

Locatie / Regio

Menen, België

Technologieën

Toepassingen

Gevel Blind gevelsysteem

Omschrijving van het project

Genieten van de tijd, dat is waar deze woonzorgcentrum voor staat. De kwaliteit van samenzijn staat voorop, een tijdloze karakter.

Gevelbekleding in aluminium composiet

Het nieuwgebouwde woonzorgcentrum in Menen is ter vervanging van het verouderd Hof Ter Linden dat sinds de jaren vijftig het Menense straatbeeld tekende als "rusthuis" zoals dit voorheen werd genoemd. De ingebruikname van het nieuwe woonzorgcentrum met zijn tijdloze architectuur betekent een grote stap vooruit naar vernieuwing, dit komt ook terug in het ontwerp.

VPT heeft de gevelbekleding mogen leveren en monteren voor dit project. De gevelbekleding is verlijmd op een aluminium onderconstructie en vormt de afwerking van diverse gevelvlakken en boeiranden. In het gevelsysteem is de zonwering blind weggewerkt. De witte kleur op de  composieten gevel geeft een tijdloze uitstraling.

  • Gevelsysteem: VPT gevelsysteem, speciaal voor het werk ontwikkeld
  • Materiaal: gevelbekleding in aluminium composiet

Benieuwd of we voor u iets kunnen betekenen?
 

Wij verwijzen u graag naar onze privacypagina voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Vergelijkbare Projecten

Industrieterrein Bakkersdam no. 6609
Bakkersdam 3, 5256 PK Heusden
Cookie Policy

VPT Versteeg gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar vptversteeg.nl/cookies. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u VPT Versteeg toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen